PODIUM

PROGRAMMA

De Bolder is naast een grand café ook het cultuurpodium van kampeerterrein Stortemelk. Ieder jaar is er in het hoogseizoen én daarbuiten een een zeer gevarieerd programma. Van singer-songwriters tot psychedelische bluesrock en van aanstormend talent tot de bekendere namen. Of het nou duinpansessies worden, of toch de Grote Zaal: ook dit jaar werken we aan een mooi programma voor de zomer. Houd stortemelk.nl in de gaten voor updates!

MUZIEKLIJSTEN

De muziek uit het grand café is ook op Spotify te beluisteren. Hieronder vind je drie van onze populairste playlists. De bestaande lijsten zijn altijd in ontwikkeling en af en toe komt er een hele nieuwe lijst online. Sla ze op of volg Walter om alles te bekijken:

DE
KLEINE
ZAAL

Zodra de laatste gasten uitgegeten zijn, verdwijnen de tafels en staat het podium centraal. In de Kleine Zaal komen grote en kleine optredens voorbij, van DJ’s tot dichters: alles kan en de zaal past zich aan.

DE
GROTE
ZAAL

Onze prachtige concertzaal voor dampende optredens en alle mogelijke activiteiten. De optredens hier zijn een feest voor zowel publiek als band en voor beiden een reden om jaarlijks terug te komen.

TICKETS
BOEKEN

Het recreatieteam van Stortemelk verzorgt de verkoop van tickets voor optredens in de Grote Zaal en op buitenlocaties. U kunt dit seizoen terecht op hun nieuwe website:

FAQ

Van 1 april tot 1 november is de Kleine Zaal de huiskamer van Stortemelk. Binnen openingstijden kunt u dan niet de gehele zaal afhuren. In enkele gevallen kunnen we wel rekening houden met de komst van een groep, neem daarvoor contact met ons op.

De Grote Zaal kan gebruikt worden als opnamelocatie, trouwlocatie of voor groepen. Uiteraard alleen op momenten dat er geen optredens of recreatie-activiteiten gepland staan. We kunnen vaak ook iets voor u betekenen wat betreft catering. Neem daarvoor contact met ons op.

CONTACT
VOOR
ARTIESTEN

Wil je graag bij ons optreden, neem dan contact op met de directie via info@stortemelk.nl

SPECS

Hier kun je de audio & light specs en backline van De Bolder op Stortemelk bekijken. De Grote Zaal wordt ook gebruikt als opnamelocatie