podium

De Bolder is naast een grand café ook het cultuurpodium van kampeerterrein Stortemelk.

Ieder jaar is er in het hoogseizoen én daarbuiten een een zeer gevarieerd programma. Van singer-songwriters tot psychedelische bluesrock en van aanstormend talent tot de bekendere namen. Houd stortemelk.nl in de gaten voor updates!

PROGRAMMA

Het hele zomerprogramma vind je op Stortemelk.nl.

TICKETS
BOEKEN

Het recreatieteam van Stortemelk verzorgt de verkoop van tickets voor optredens in de Grote Zaal en op buitenlocaties. U kunt voor kaartverkoop terecht op hun website:

MUZIEKLIJSTEN

De muziek uit de Bolder is ook op Spotify te beluisteren. Hieronder vind je een selectie uit onze playlists. De bestaande lijsten zijn altijd in ontwikkeling en af en toe komt er een hele nieuwe lijst online. Sla ze op of volg Walter en Jan om alles te bekijken:

NIEUWSTE LIJSTEN

POPULAIR OP SPOTIFY

DE
KLEINE
ZAAL

Zodra de laatste gasten uitgegeten zijn, verdwijnen de tafels en staat het podium centraal. In de Kleine Zaal komen grote en kleine optredens voorbij, van DJ’s tot dichters: alles kan en de zaal past zich aan.

DE
GROTE
ZAAL

Onze prachtige concertzaal voor dampende optredens en alle mogelijke activiteiten. De optredens hier zijn een feest voor zowel publiek als band en voor beiden een reden om jaarlijks terug te komen.

CONTACT
VOOR
ARTIESTEN

Wil je graag bij ons optreden, neem dan contact op met de directie via info@stortemelk.nl

SPECS

Hier kun je de audio & light specs en backline van De Bolder op Stortemelk bekijken. De Grote Zaal wordt ook gebruikt als opnamelocatie