PODIUM

PROGRAMMA

Achter de schermen wordt hard gewerkt aan een mooi programma voor de zomer. Houd stortemelk.nl en recreatie.stortemelk.nl in de gaten voor updates!

Hopelijk is er in het seizoen van 2021 weer van alles te doen in onze mooie en voor een eilandkampeerterrein unieke podiumzaal. Qua faciliteiten en uitstraling doet de Grote Zaal niet onder voor een clubcircuitpodium aan de wal.

Topbands als Michelle David & The Gospell Sessions, Douwe Bob of Memphis Maniacs sieren jaarlijks ons Stortemelk-zomerprogramma. We hopen dat ook die in het komend seizoen weer door kunnen gaan. En is dit niet mogelijk, dan zoeken we mooie alternatieven, zoals de ‘Duinpansessies’ van vorige zomer in de Kleine Arena. We komen er wel uit!

DE
KLEINE
ZAAL

Zodra de laatste gasten uitgegeten zijn, verdwijnen de tafels en staat het podium centraal. In de Kleine Zaal komen grote en kleine optredens voorbij, van DJ’s tot dichters: alles kan en de zaal past zich aan.

DE
GROTE
ZAAL

Onze prachtige concertzaal voor dampende optredens en alle mogelijke activiteiten. De optredens hier zijn een feest voor zowel publiek als band en voor beiden een reden om jaarlijks terug te komen.

TICKETS
BOEKEN

Het recreatieteam van Stortemelk verzorgt de verkoop van tickets voor optredens in de Grote Zaal en op buitenlocaties. U kunt dit seizoen terecht op hun nieuwe website:

FAQ

Van 1 april tot 1 november is de Kleine Zaal de huiskamer van Stortemelk. Binnen openingstijden kunt u dan niet de gehele zaal afhuren. In enkele gevallen kunnen we wel rekening houden met de komst van een groep, neem daarvoor contact met ons op.

De Grote Zaal kan gebruikt worden als opnamelocatie, trouwlocatie of voor groepen. Uiteraard alleen op momenten dat er geen optredens of recreatie-activiteiten gepland staan. We kunnen vaak ook iets voor u betekenen wat betreft catering. Neem daarvoor contact met ons op.

CONTACT
VOOR
ARTIESTEN

Wil je graag bij ons optreden, neem dan contact op met de directie via info@stortemelk.nl

SPECS

Hier kun je de audio & light specs en backline van De Bolder op Stortemelk bekijken. De Grote Zaal wordt ook gebruikt als opnamelocatie