contact

VEELGESTELDE VRAGEN

We bezorgen niet, u kunt uw bestelling ophalen in De Bolder.

Liever niet! Door alle bestellingen online te laten verlopen is de kans op fouten veel kleiner en kunnen we u zo snel mogelijk helpen. We kunnen u wel telefonisch te woord staan als u een probleem heeft met iDeal, als u een allergie heeft of als u er echt niet uit komt.

Op dit moment is dat niet de bedoeling. We willen u vragen de bestelling via de site te plaatsen. Kunt u niet met iDeal betalen, dan kunt u telefonisch contact met ons opnemen: 0562767227

Het is niet mogelijk om te reserveren, ook niet voor het hoogseizoen.

Uiteraard, maar aan de online versie wordt voor dit seizoen nog gewerkt. U kunt het beste telefonisch contact opnemen voordat u bestelt zodat we met u kunnen overleggen. Vervolgens kunt u een notitie maken in de bestelling, zodat wij zeker weten dat we de allergie aan de juiste bestelling gekoppeld hebben.

OPENINGSTIJDEN

22 APRIL T/M HEMELVAART

WO 28-4 T/M ZO 16/5 – MEIVAKANTIE EN HEMELVAART

warme dranken en broodjes (afhalen) 10:00 – 12:00 – bestellen aan de bar

lunch, borrelhapjes & pizza 12:00 – 18:00 – op het terras

diner 17:00 – 20:30 – online bestellen

DE SNACKBAR

WO 5-5 T/M ZO 16/5 – MEIVAKANTIE EN HEMELVAART

dagelijks geopend 12:00 – 22:00 – bestellen in de snackbar

CONTACTFORMULIER

Via dit formulier kunt u contact met ons opnemen. Heeft u een vraag als artiest, of wilt u solliciteren, kijk dan bij de secties onderaan deze pagina.

Het formulier is niet bedoeld om bestellingen te plaatsen of om te reserveren.

VACATURES

Op dit moment hebben we helaas geen vacatures. Je kunt wel een sollicitatieformulier invullen op stortemelk.nl. De administratie gaat dan kijken of er bij ons of op een andere afdeling toch nog een plekje is.

CONTACT VOOR ARTIESTEN

Onze programmering wordt gedaan door de directie. Om daarmee in contact te komen, kunt u een mail sturen naar info@stortemelk.nl